2009 m. kovo 27 d., penktadienis

Knysna 03-26

Atsikėlę nuėjome į apačią pavalgyti pusryčių, kuriuos mums pateikė studentai atlikinėję praktiką viešbutyje. Matosi, kad studentai – valgyti gavome daug , o pradėjome nuo saldumynų. Pavalgę sėdome į mašiną ir patraukėme Knysnos – miestelio netoli Indijos vandenyno. Ten sustojome pakelės „turgelyje“ nusipirkti keletos suvenyrų,o vėliau išplaukėme barža į vakarinę kalvą.
Kol plaukėme mums papasakojo truputį apie Knysną (su tokiais keistais humoro intarpais ). Tada sėdome į tokias pat lėtas mašinytes ir užvažiavome kalva į viršų, o tuo tarpu mums taip pat pasakojo apie rezervato augalus ir gyvūnus. Matėm stirną ,kuri taip sustingusi mums pozavo. Kai pasiekėme aukščiausią kalvos tašką, padarėme nuotraukas ir pradėjome leistis žemyn. Toks tarsi žygis žemyn. O besileidžiant matėme tokių nuostabių vaizdų... Nusileidome net į tokius kaip urvus, kur taip pat buvo labai gražu.
Grįžę pavalgėme restorane (taip pat vakarinėje kalvoje) ir kol laukėme pažiūrėjome į potvynio padarinius, žuvytes... Parplaukę nuvažiavome į parduotuvėlių kvartalą, kur taip pat nusipirkome keletą suvenyrų ir fėjos statulėlę. Moteris, kuri pardavė tą statulėlę pasakojo, kad jie ten turi net tam tikrus sambūrius ir praktikuoja angelizmą. Paskui nuvažiavome į Waterfrontą, kur pabuvę visai trumpai grįžome į viešbutį, nusiprausėme ir truputį pailsėję išėjome pavakarieniauti(austrės buvo visai neblogos-jos čia ir auginamos). Pasisotinę patraukėme atgal ir dabar ilsimės.

1 komentaras:

  1. Editai : siuos vaizdus perziurejome kartu su Tevuku ligonineje,, labai patiko!!!!

    AtsakytiPanaikinti